Palvelumme

Autamme asiakkaitamme kehittämään heidän prosessejaan ja toimintaansa pitkällä kokemuksella.

IT-Tuotekehitys

Asiantuntijamme kehittävät yrityksille ”sovitettuja” tietojärjestelmiä. Monesti yrityksillä on tarve pienelle järjestelmälle, joka on hyvinkin yksinkertainen, mutta jollaista ei löydy mistään valmiina. Monesti jo parin päivän työllä pystymme saamaan paljon aikaan. Tuotekehityksen aikaa on joskus haastava arvioida tarkkaan ja tämän takia toimimme mielellämme myös kiinteillä projektihinnoilla. Pyydä meiltä tarjousta tarpeeseenne ja ehkä pystymme teitä hyvinkin auttamaan

Yritysjärjestelmät

 Olemme erikoistuneet yritysten toiminnanohjausjärjestelmiin. Henkilökunnallamme on melkein 20 vuoden kokemus eri valmistajien järjestelmistä. Autamme asiakkaillemme juuri heille sopivat järjestelmät sekä avustamme myös järjestelmien kilpailutusprojekteissa. Toiminnanohjausjärjestelmät (ERP) Asiakkuudenhallintajärjestelmät (CRM) Liikkuvan työn järjestelmät Tarvittaessa voimme sopia projektille kiinteän hinnan. Oman alamme asiantuntijoina meidän täytyy pystyä luottamaan omaan arvioomme projektin kestosta.

Asiantuntijapalvelut

 Autamme asiakkaitamme kehittämään heidän prosessejaan ja toimintaansa pitkällä kokemuksella. Prosessien mallintaminen IT-infrastruktuurin sovittaminen ja tehokas ylläpito Tarvittaessa voimme sopia projektille kiinteän hinnan. Oman alamme asiantuntijoina meidän täytyy pystyä luottamaan omaan arvioomme projektin kestosta.